Welkom bij Resto Jantra...

Traiteur

Traiteur

14/12/2018

TRAITEUR KERST/NIEUWJAAR '18 - '19 

Voorgerechten :

 

Artisanale kaaskroketten (2 stuks)  -  6,00 euro

Artisanale garnaalkroketten (2 stuks)  -  8,50 euro

Rundscarpaccio ‘Piëmonte’/licht gemarineerd  -  13,00 euro

Tijgergarnalen (scampi’s) ‘Jantra’  -  14,50 euro

Tijgergarnalen met Breydelspek/witloof  -  15,00 euro

Trio van Noordzeevis/garnalen/prei/Nantua  -  16,00 euro

½ Canadese kreeft ‘Belle Vue’ (2 p. min)  -  25,00 euro

 

Soepen : (3 à 4 p./liter)

 

Waterkerssoep (per liter)  -  8,00 euro

Velouté van grondwitloof/gerookte zalm/bieslook  (per liter)  -  9,50 euro

Kreeftenbisque (per liter)  -  16,50 euro

 

Hoofdgerechten :

 

Parelhoenfilet / feestelijk garnituur  -  18,00 euro

Hertenragout (vacuum opwarmen) / feestelijk garnituur  -   20,00 euro

Hertenkalffilet / feestelijk garnituur  -     27,00 euro

(Kroketjes of gratin inbegrepen - keuze doorgeven bij bestelling)

Trio van Noordzeevis / garnalen / prei / Nantua   -  22,00 euro

Kabeljauwhaasje / meli melo van groentjes / puree  -  22,00 euro

Noordzeetongfilets / Normandische wijze  / puree   -  29,00 euro

Canadese kreeft ‘Belle Vue’  -  48,00 euro

 

Desserten :

 

Chocolademousse  -  6,00 euro

Panna cotta / rode vruchten  -  6,00 euro

 

Hapjes :

 

Assortiment / 4 stuks per persoon  -  7,50 euro

 

* Uiterste besteldatum voor Kerst : woensdag 19 december 2018 !

* Uiterste besteldatum voor Nieuwjaar : woensdag 26 december 2018 !

 

* Bestellingen dienen telkens ten laatste om 15.00 u. afgehaald te worden !

* Op 25/12 ten laatste om 12.30 u. !